Schilder Workshop 1-op-1

Laat je creativiteit de vrije loop met deze persoonlijke schilderworkshop

Kom je maar niet toe aan schilderen? Heb je al allerlei schilderspullen liggen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

Ik nodig je van harte uit om samen met mij de magie van mixed media schilderen of portretschilderen te ontdekken tijdens een persoonlijke schilderworkshop in mijn knusse atelier.

Ja, dit wil ik

Creatieve verwendag voor jezelf

Bij Flow Painting draait alles om het omarmen van jouw creativiteit en vrijheid. Het gaat erom kunstwerken te scheppen die een weerspiegeling zijn van jouw unieke persoonlijkheid. Samen verkennen we deze fascinerende kunstvorm. Je zult versteld staan van de creativiteit die je in je hebt.

Waar: Flow Painting, Den Bosch
Wanneer: Vrijdag of zaterdag, datum naar keuze

1-op-1 begeleiding

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Ariska en heb een diepe passie voor schilderen. Omdat het schilderen mij zoveel heeft gebracht, deel ik deze passie graag met anderen.

Of je nu een ervaren schilder bent of beginner, mijn 1-op-1 workshop is afgestemd op jouw niveau en wensen. Tijdens de workshop zullen we verschillende technieken verkennen, zoals acrylverf, collage en inkt. We zullen ook werken aan het begrijpen van compositie, kleurgebruik en het creëren van textuur in je schilderijen.

Als ervaren schilder help ik je graag bij het verfijnen en verbeteren van je techniek. En ik laat je graag kennis maken met het werken met verschillende materialen. Maar ook bij het ontwikkelen van je eigen stijl kan ik je begeleiden.

Het allerbelangrijkste is dat je plezier hebt. Dat je geniet van het spelen met kleur en textuur en je laat verrassen door de creativiteit die je in je hebt.

Mijn doel is om een positieve en ondersteunende omgeving te creëren waarin je vrij je creativiteit kunt uiten. Ik geloof dat schilderen een geweldige manier is om jezelf uit te drukken en dat iedereen het vermogen heeft om kunst te maken. 

Creatieve workshop vriendinnen - voorbeeld

Creatieve Workshops

Je hebt de keuze uit verschillende opties, afhankelijk van wat je wilt leren. 

Onderstaand zijn ideeën, maar je kan deze helemaal naar je eigen wensen aanpassen.

Mixed Media Schilderen

Houd je van spelen en probeer je graag verschillende materialen uit? Dan is de mixed media workshop echt iets voor jou. In de workshop leer je om je innerlijke kunstenaar de vrije loop te laten. 

We beginnen met het creëren van een basis met acrylverf en collage. Daarna breid je jouw schilderij verder uit met allerlei materialen. Denk aan stof, patronen, muziekpapier, servetten en inkt. Het leuke hieraan is dat je echt alle kanten op kan. Niets is te gek en alles mag.

Het mooie van deze manier van werken is dat er geen goed of fout is. Het gaat om het proces en het plezier. Dat plezier spat gegarandeerd van je schilderij af!

Workshop Mixed Media Schilderen

Portretschilderen

Portretschilderen moeilijk? Wanneer je de basis van een gezicht kent kan jij ook een levendig portret maken.

Tijdens deze workshop help ik je stap voor stap het gezicht tot leven te brengen. Het begint allemaal met het leren van de basis van het portret. Zo leer je de verhoudingen, de vormen en de positie ogen, neus en mond. Vervolgens gaan we diepte toevoegen. Dit bereik je door te spelen met licht en schaduw. Met een aantal finishing touches maak je het schilderij helemaal af.

Workshop Portret Schilderen

Boek nu jouw 1-op-1 schilderworkshop

Ja, ik doe mee

Over de schilder workshop

Trakteer jezelf op een dag vol creativiteit zonder zorgen. Bij onze Schilderworkshop 1-op-1 zijn alle materialen aanwezig en is de lunch inbegrepen. Je hoeft niets mee te nemen.

Tijdens onze workshop kun je het volgende verwachten:

  • Mijn volledige aandacht en begeleiding. Deze privé les is aangepast aan jouw specifieke wensen.
  • Alle materialen die je nodig hebt. Van acrylverf tot canvas, het ligt voor je klaar.
  • Een rustige en inspirerende omgeving. Hier kan je je creativiteit helemaal de vrije de vrij loop laten.
  • De vrijheid om je eigen kleurenpalet en onderwerp te kiezen.
  • Je ontvangt een werkboek naar keuze (Mixed Media Schilderen Werkboek of het Portretschilderen Werkboek).

Dit is je kans om even te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Hier kan je ontspannen en je innerlijke kunstenaar volop inspireren.

 

Praktische Informatie

De schilder workshop 1-op-1 vindt plaats in mijn knusse atelier in Den Bosch in de gezellige provincie Noord-Brabant.

Een workshop begint om 10 uur en duurt tot ongeveer 15:00.

De kosten zijn 297 euro, inclusief alle materialen, werkboek naar keuze en lunch.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke schilderervaring te creëren!

Boek nu jouw 1-op-1 schilderworkshop

Ja, ik doe mee

Over Ariska

De drang om te schilderen heeft altijd al in me gezeten. Toch duurde het jaren voordat ik het aandurfde een schilderij te maken.

Soms probeerde ik wel wat, maar steeds raakte ik gefrustreerd en stopte er weer mee. Mijn conclusie was dat ik gewoon geen talent had.

Dat veranderde toen ik een compleet nieuw inzicht opdeed: Of je kan schilderen of niet heeft helemaal niets met talent te maken.

Iedereen heeft een enorme bron van creatieviteit in zich. Maar doordat we zo gewend zijn om resultaten te beoordelen als goed of fout is onze creativiteit geblokkeerd geraakt. Perfectionisme is in veel omgevingen de norm en daardoor weten we niet beter.

Met dit inzicht kon mijn creativiteit weer gaan stromen en maakte ik met vallen en opstaan schilderijen waar ik zelfs stiekem best wel trots op was. Ik hing ze op in de huiskamer en merkte dat mensen daar positief op reageerden.

Ik leerde daar een belangrijke les van: Door je gevoelens te omarmen terwijl je schildert en de focus op het resultaat los te laten, dan komen daar schilderijen uit voort die andere mensen ook raakt in hun gevoel.

Onbewust laat de stukjes van jezelf zien in je schilderij en die kwetsbaarheid maakt je kunst authentiek. En authenticiteit is vele malen mooier dan schilderijen die gemaakt zijn om aan bepaalde regels en verwachtingen te voldoen.

Nu ik deze manier van schilderen heb ontdekt, geniet ik ervan om laag voor laag een schilderij te laten ontstaan. Nieuwsgierig naar wat er tevoorschijn zal komen.

Ik deel mijn manier van werken graag met anderen. Wil je met mij meedoen en zien welke creativiteit er in jou leeft?

Ariska Keldermann-Simons

Veel Gestelde Vragen

Ik heb nog nooit geschilderd, is een workshop wel geschikt voor mij?

Jazeker, voor onze workshops heb je geen schilder ervaring nodig. Ik leg je alles stap voor stap uit en heb alle tijd om je te helpen.

Op welke dagen kan de workshop gereserveerd worden

Workshops worden gegeven op vrijdag of zaterdag. Bij het aanmelden kan je een dag naar keuze reserveren in de online kalender. Je ziet dan meteen welke data er nog beschikbaar zijn. Staat er geen geschikte dag tussen? Neem dan contact met me op, dan zoeken we een passende oplossing.

Hoe kan ik betalen?

Bij het reserveren van de workshop kun je de aanbetaling betalen via iDEAL. Het resterende bedrag kan op de dag zelf worden voldaan via contante betaling of een betaalverzoek.

Mindful Portrait - Gratis mixed media workshop

Maak gratis kennis

Leer in 4 stappen een mixed media portret schilderen
Optin - inline
Wij respecteren je privacy, zie ons privacy statement. Je e-mailadres wordt gebruikt om je regelmatig inspiratie toe te sturen (max. 2x p/maand). Je kunt je op ieder moment uitschrijven.
Winkelmand