Grow Your Flow

Mixed media schilderen voor beginners die nieuwsgierig zijn naar hun creativiteit.

Wil je ook leren schilderen vanuit plezier?

Mixed media schilderen is een leuke en vrije werkvorm. Niets moet en alles kan!
Denk je dat je geen talent hebt om te kunnen schilderen? Kom naar deze workshop en laat je verrassen door de creativiteit die je in je hebt. Ik help jou om over je obstakels heen te stappen en te genieten van jouw creatieve proces. Vanuit plezier worden namelijk de mooiste schilderijen gecreëerd.

Wat ga je leren?

Deze dag leer ik je verschillende schildertechnieken die gecombineerd tot verrassende resultaten leiden. Ik laat je zien met simpele voorbeelden hoe je een schilderij tot leven brengt en tot een professioneel resultaat komt. Aan het eind van de dag ga je naar huis met een uniek schilderij in jouw stijl en een flinke dosis inspiratie. Dit is wat de dag jou gaat brengen:

  • Een schat aan mixed media technieken die eenvoudig toe te passen zijn.
  • Tips voor het omgaan met je perfectionistische en kritische kwelduiveltjes.
  • Een kleine groep, dus veel persoonlijke begeleiding.

Praktische info

  • Tijd: we starten om 10 uur en eindigen de dag om 16 uur.
  • Plaats: Den Bosch
  • Prijs: 85 euro p.p. (incl. BTW). Materialen en lunch zijn inbegrepen.
  • Datum: Kom je met minimaal 2 personen? Dan kunnen we een datum plannen in overleg.

Veel gestelde vragen

Ik heb nog nooit geschilderd, is deze workshop wel geschikt voor mij?

Voor deze workshop heb je geen schilder ervaring nodig. Alle technieken zijn eenvoudig toe te passen. Wat ik je kan verklappen is dat plezier tijdens het schilderen belangrijker is dan talent. Je kiest de technieken die je het leukste vindt en het plezier volgt vanzelf!

Hoeveel mensen kunnen deelnemen aan deze workshop?

De groep zal bestaan uit twee tot vier deelnemers. Volop aandacht voor iedereen!

Ik wil deze workshop met vriendinnen volgen. Kunnen wij in overleg een datum plannen?

Zeker kan dat, deze workshop is perfect voor gezellige een vriendinnendag. Dit kan al vanaf twee deelnemers. Neem contact met mij op voor een datum.

Of je van jezelf vindt dat je kan schilderen of niet is helemaal niet belangrijk voor deze workshop. Stap voor stap ga je vanuit je gevoel aan de slag. Ik vond hem super leuk en ontspannend om te doen en als bonus heb ik kennisgemaakt met de verschillende technieken en materialen.

– Maureen Jeltema

Over Ariska

Mixed media schilderen heeft mij gegrepen al lang voordat ik het aandurfde om zelf te gaan schilderen. Urenlang keek ik video’s van kunstenaars, maar als ik zelf probeerde te schilderen raakte ik al snel gefrustreerd en dacht ik dat ik geen talent had.

De omslag kwam in 2013 tijdens mijn opleiding tot counselor. Daar ontdekte ik dat zelfkritiek een obstakel is naar je ware zelf en daarmee je intuïtie en creativiteit blokkeert. Door me hiervan bewust te zijn, voelde ik me vrij om te schilderen en ben ik gaan experimenteren met verschillende technieken. De afgelopen jaren heb ik uiteenlopende workshops gevolgd, zowel online als persoonlijke workshops bij kunstenaars. Door deze ervaring heb ik mijn eigen stijl kunnen ontwikkelen waarin ik mezelf en mijn gevoel tot uiting kan laten komen.

Schilderen leert je om jezelf te zijn, zowel op het doek als in het leven. Creativiteit brengt je dichter tot jezelf en geeft bovenal veel plezier. Het is zonde dat nog zoveel mensen geloven dat ze onvoldoende creativiteit in zich hebben. Daarom deel ik graag mijn ervaringen en kennis in deze workshop om jou ook verder te helpen op je creatieve pad.

Maak gratis kennis

Vul je e-mailadres in en ontvang direct toegang tot mijn online workshop Mindful Portrait. Daarnaast ontvang je regelmatige updates over Flow Painting.