Workshop Mixed Media Schilderen - Den Bosch - Flow Painting

Workshop Mixed Media Schilderen

Denk je dat je geen talent hebt om te kunnen schilderen? Kom naar de workshop mixed media schilderen en laat je verrassen door de creativiteit die je in je hebt.

Leer de mooiste mixed media technieken en maak een schilderij je trots aan de muur zal hangen. Vanuit plezier worden de mooiste schilderijen gecreëerd.

Direct Aanmelden

Maak jouw unieke mixed media schilderij

Leer de mooiste en leukste mixed media technieken en maak jouw unieke schilderij. Nog nooit geschilderd? Tijdens de workshop mixed media schilderen leg ik je stap voor stap uit hoe je jouw creativiteit kunt laten stromen op het doek.

In mijn atelier vind je alle materialen waar je volop mee kan experimenteren: kwasten, vele kleuren verf, sjablonen, mediums, paletmessen, allerlei collage materiaal en nog veel meer.

Hier gaat je mixed media hart zeker sneller van kloppen.

Laag voor laag gaat de magie voor je werken. Laat je verrassen door de kleuren, vormen en patronen die ontstaan. Dit had je van tevoren nooit kunnen bedenken.
Kies de kleuren, vormen en materialen die jou aanspreken. Dit schilderij wordt uniek en helemaal van jou.

Ook zo benieuwd wat jouw creativiteit je zal brengen?

Mixed Media Werkboek

Impressie

Volop Aandacht

Er zijn maximaal 3 deelnemers in de groep. Hierdoor is er volop aandacht voor jouw schilderproces. Lukt het even niet? Met een paar aanwijzigingen ben je zo weer terug in de creatieve flow.

Persoonlijk Schilderij

Tijdens de workshop leer je een stappenplan waarbij je laag voor laag je schilderij opbouwt. Iedere stap vul je op je eigen manier in, zodat er een persoonlijk schilderij ontstaat.

Werkboek Cadeau

Een prachtig naslagwerk waarin je alle mixed media technieken en stappenplannen uit de workshop terugvindt. Handig tijdens de workshop en als je thuis verder gaat schilderen.

Reserveer direct jouw workshop Mixed Media Schilderen

Hoe ziet de workshop Mixed Media Schilderen eruit?

Na de koffie en thee beginnen we met een introductie, zodat we elkaar wat beter leren kennen. Ik deel graag mijn ervaringen met het schilderen en hoe ik geleerd heb om met perfectionisme om te gaan.

En dan gaat het schilderen beginnen. Waarschijnlijk heb je nog geen idee hoe je schilderij gaat worden en dat is ook precies de bedoeling. Bij de eerste lagen staan uitproberen en meegaan met de flow centraal. Kies de kleuren en materialen die je aanspreken en laat je verrassen door de effecten die ontstaan.

Vervolgens leg ik steeds meer technieken uit die je op je eigen manier gaat toepassen. Dit is geen workshop waarbij je een voorbeeld gaat namaken, hier maak je je kunstwerk helemaal zoals jij dat wilt.

Na de geheel verzorgde lunch werk je verder aan je schilderij en geef ik tussendoor allerlei tips. Ik loods je door de lastige fases heen, mocht je vastlopen. In deze fase is het duidelijker wat je schilderij gaat worden. Misschien houd je het abstract of is er een mooi beeld ontstaan. De details maken dit schilderij helemaal af.

Mixed media schilderij deelnemer

Praktische Info

  • Tijd: we starten om 10 uur en eindigen de dag om ongeveer 15 uur.
  • Plaats: Den Bosch
  • Lunch en materialen zijn inbegrepen.

Open Aanmelding

Kies een van onderstaande data waarop je zou willen aansluiten bij de workshop.

Wanneer:

  • vrijdag 2 juni 2023
  • vrijdag 29 september 2023
Prijs: 155 euro
Aanmelden

Vriendinnendag

Neem je vriendin(nen), buurvrouw of moeder mee en kies de datum die jullie past.

Wanneer: 
op een vrijdag of zaterdag, je kan bij aanmelden de datum kiezen die jullie het beste past.

Prijs:

  • 2 personen: 190 euro per persoon
  • 3 personen: 155 euro per persoon
Datum reserveren

VIP-dag

Een creatieve ontspannen dag, helemaal voor jezelf. 1-op-1 begeleiding voor jouw creatieve project.

Wanneer: op een vrijdag of zaterdag, kies in de online agenda de datum die jou het beste past.

Prijs: 360 euro

Aanmelden

Ervaringen

“Een heerlijk en ontspannen workshop gehad. We hebben veel leuke technieken geleerd waardoor zelfs wij een leuk schilderij kunnen maken. We hebben veel Inspiratie opgedaan en een mooie herinnering aan onze 44e verjaardag.”
- Nancy en Mark de Kort
“Een heel inspirerende workshop waarin je heel veel verschillende technieken leert en vooral ook inzicht in hoe je een schilderij opbouwt en welke materialen je kunt gebruiken.”
- Henriëtte van den Hout
“Of je van jezelf vindt dat je kan schilderen of niet is helemaal niet belangrijk voor deze workshop. Stap voor stap ga je vanuit je gevoel aan de slag. Ik vond hem super leuk en ontspannend om te doen en als bonus heb ik kennisgemaakt met de verschillende technieken en materialen.”
- Maureen Jeltema

Reserveer direct jouw workshop Mixed Media Schilderen

Over Ariska

Mixed media schilderen had mij al gegrepen lang voordat ik het aandurfde om zelf te gaan schilderen. Urenlang keek ik video’s van kunstenaars, maar als ik zelf probeerde te schilderen raakte ik al snel gefrustreerd en dacht ik dat ik geen talent had.

De omslag kwam in 2013 tijdens mijn opleiding tot counselor. Daar ontdekte ik dat zelfkritiek een obstakel is naar je ware zelf en daarmee je intuïtie en creativiteit blokkeert. Door me hiervan bewust te zijn, voelde ik me vrij om te schilderen en ben ik gaan experimenteren met verschillende technieken.

De afgelopen jaren heb ik uiteenlopende workshops gevolgd, zowel online als persoonlijk. Kunstenaars als Tracey Verdugo, Jenny Grant en Flora Bowley hebben mij enorm geïnspireerd. Door deze ervaring heb ik mijn eigen stijl kunnen ontwikkelen waarin ik mezelf en mijn gevoel tot uiting kan laten komen.

Schilderen leert je om jezelf te zijn, zowel op het doek als in het leven. Creativiteit brengt je dichter tot jezelf en geeft bovenal veel plezier. Het is zonde dat nog zoveel mensen geloven dat ze onvoldoende creativiteit in zich hebben. Daarom deel ik graag mijn ervaringen en kennis in deze workshop om jou ook verder te helpen op je creatieve pad.

Ariska Keldermann-Simons

Veel Gestelde Vragen

Ik heb nog nooit geschilderd, is de workshop Mixed Media Schilderen wel geschikt voor mij?

Jazeker, voor deze workshop heb je geen schilder ervaring nodig. Ik leg je alles stap voor stap uit en omdat de groepen klein zijn heb ik voldoende tijd om je te helpen.

Ik wil deze workshop met vriendinnen volgen. Kan dat ook?

Ja dat kan, deze workshop is perfect voor een gezellige vriendinnendag. Dit kan al vanaf twee deelnemers en je kan daarbij zelf een dag kiezen (op een vrijdag of zaterdag). Via de online kalender kunnen jullie een dag naar keuze reserveren.

Mindful Portrait - Gratis mixed media workshop

Maak gratis kennis

Leer in 4 stappen een mixed media portret schilderen
Optin - inline
Wij respecteren je privacy, zie ons privacy statement. Je e-mailadres wordt gebruikt om je regelmatig inspiratie toe te sturen (max. 2x p/maand). Je kunt je op ieder moment uitschrijven.