Retourneren - Flow Painting

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, met uitzondering van digitale producten zoals ebooks en online workshops.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het bedrag van het product teruggestort op de bankrekening waarmee de bestelling is betaald. Indien de volledige bestelling wordt teruggestuurd, ontvang je ook de verzendkosten van de bestelling terug.

Alleen de kosten voor retour van jou thuis naar Flow Painting zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Flow Painting geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht vul je onderstaand formulier in.

Shop - Retour formulier

Zodra we de retour hebben ontvangen zullen we het bedrag binnen 14 dagen terugstorten, het product reeds in goede orde retour ontvangen is.